Conferència de l’artista Pepe Miralles “Representaciones “anestetizadas” de las diversidades sexuales: casos de estudio”

24/06/2016

Conferència de l’artista Pepe Miralles “Representaciones “anestetizadas” de las diversidades sexuales: casos de estudio”

Imagen-ConferenciaEl pròxim divendres 24 de juny, a les 19:00 hores, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTB l’artista Pepe Miralles impartirà la conferència“Representaciones “anestetizadas” de las diversidades sexuales: casos de estudio”. Es trata d’una ponència al voltant de l’homosexualitat dins del món de l’art als segles XX i XXI que tindrà lloc a l’IVAM. Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, participarà en l’acte.

Pepe Miralles (Xàbia, 1959) Artista visual i professor en la Facultat de Belles arts de València. Doctor en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i premi Margarida Borràs 2016. Dins de la seua activitat artística, ha realitzat diferents exposicions individuals, entre les quals destaquen:Para tratar de comprender dónde estamos o qué pasa, (Espai d’Art A. Lambert, Xàbia, Alicante, 1994); Etnografía de una enfermedad social, (Museo de Antropología, Madrid, 1994);  Mantener, sostener, sustentar, (Cisterna Medieval, Quart de Poblet, Valencia, 2000); Que me den, (Galería Colorelefante, Valencia, 2002 y La Fábrica de Licors, Palma de Mallorca, Illes Balears, 2003); Proyecto Sida Social/3 Bilbao (Yohn Jaureguia, Bilbao, 2007); Proyecto Sida Social/4 Manacor (SACMA, Sala per l’ar i la cultura, 2009); Proyecto Sida Social/5 Bilbao (Bibliotecas Municipales, Casales de Jóvenes y Centros culturales, 2009).

També ha participat en la creació de grups de treball artístic com a Proyecto 1 de Diciembre, (València, 1991) i Colectivo  Local Neutral, (València, 1996), tots dos dedicats a la lluita contra la SIDA.