Día Visibilidad Bisexual

23/09/2017

L'últim mite del día que anem a trencar hui!!!

“A les persones bisexuals els és igual carn que peix”

La bisexualitat no depén de la “proporció” d’atracció que sentes cap als sexes, sinó de com perceps la teua atracció sexual i la vius. Les atracciones per altres sexes de les persones bisexuals no té per què ser al mateix temps, ni en la mateixa proporció, ni amb la mateixa intensitat.

Aquest mite genera bifòbia, sentiments, actituds i comportaments negatius cap a les persones bisexuals, present en tots els nivells socials. La bifòbia s’articula a través de la negació, la invisibilitat, la marginació, l’exclusió i qualsevol altre tipus de violència LGTBfòbica.

Xe!!! Acabem amb la #bifòbia!!

#TrencantBiMites #DiaVisibilidadBisexual

El último mito del día que vamos a romper hoy!!!

"a las personas bisexuales es igual a la carne que pescado"

La bisexualidad no depende de la "proporción" de atracción que te sientas a los sexos, sino de cómo perceps tu atracción sexual y los vivos. El atracciones por otros sexos de las personas bisexuales no tiene que ser al mismo tiempo, ni en la misma proporción, ni con la misma intensidad.

Este mito genera bifobia, sentimientos, actitudes y comportamientos negativos hacia las personas, bisexuales, presentes en todos los niveles. El bifobia se articula a través de la negación, la invisibilidad, la marginación, la exclusión y cualquier otro tipo de violencia lgtbfòbica.

Sh!!! Terminamos con el #bifobia!!

#TrencantBiMites #DiaVisibilidadBisexual

 

 ·