Primer encontre de Pobles per la diversitat

11/06/2016

Desde el colectivo LGTBI MARIola estan trabajando para que el proximo dia 11 de junio tenga lugar en Tibi el Primer encuentro de Pueblos por la diversidad.

Esta jornada estará cargada de actividades de ocio , visibilidad y reivindicación. 
 
Tibi es un municipio de unos 1000 habitantes, dónde la visibilidad, los prejuicios y las "miradas" o el que dirán, aun están muy presentes. MARIola, pretende con esta jornada "normalizar" la diversidad, y organizamos esta jornada donde nos juntaremos colectivos de todo tipo y diferentes luchas...
 
 
El proper dia 11 de Juny, el Poble de Tibi i el Col·lectiu LGTBI MARIola celebrarem junts i juntes la Primera Trobada de Pobles per la Diversitat. Tibi (Foia de Castalla-Alcoià) és el primer destí d'unes trobades que tenim intenció de fer córrer pels pobles de les nostres comarques.

Estem organitzant una jornada d'oci i reindivicació molt completa, on tindrem lloc totes i tots, amb independència de la nostra orientació sexual i la nostra identitat de gènere. Serà una festa per a totes i tots!

Organitzarem un dinar de germanor, i cal fer una reserva anticipada per poder anar calculant les persones, (http://goo.gl/forms/XdSeAju1PKcKmj143)

PROGRAMA D'ACTIVITATS
10:00 fins 12:00; Punt d'acollida amb informació de la jornada i recollida dels tiquets. Abans de les 11'30 hem de saber quanta gent som per dinar.
10:30; Visita cultural per Tibi, organitzada pels mateixos veïns del municipi
12:30; inauguració de l'exposició col·lectiva, sobre Drets Humans i LGTBIFòbia al món. A la Biblioteca Municipal.
14:00; dinar popular amb "photocol" i música. 
18:00; Cercavila pel municipi. 
18:30; Performance sobre la diversitat dels nostres municipis.
19.00: Actuacions:
- MAG RUBÉN Aparisi.
- Cabaret Solidari amb "Mantequilla de Colores"
- Dj's i Petardeig. Festa
... fins que ens queden energies!!