Premis 2011

I EDICIÓ PREMIS CALCSICOVA

Carlos M. Gómez en la I Edició dels Premis CALCSICOVA, 2011

La I EDICIÓ DELS PREMIS CALCSICOVA s’ha celebrat l’any 2011 en la seu de l’ONCE (que també ho és del CERMI CV), en un acte en el qual responsables de les diferents Comissions de CALCSICOVA van lliurar el guardó a cadascun dels premiats i en el qual van assistir una representació d’actors polítics, de l’administració, metges, sanitaris, socials i privats que d’una manera o un altre tenen a veure amb el VIH i CALCSICOVA.

Premiats

Es van convocar les següents categories:

  • Categoria sanitària. 

A la persona, responsable científic, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions en la normalització sanitària i plena participació de les persones amb VIH i sida a Espanya.

Al Dr. Enrique Ortega, cap de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari General de València.

  • Categoria social i laboral.

A la persona, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions a donar suport a programes i accions per a ajudar al col·lectiu VIH i sida en la inserció laboral i social.

A la Fundació LA CAIXA.

  • Categoria educativa.

A la persona, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions a promoure, impulsar i secundar, les diferents accions de caràcter de sensibilització i educacional desenvolupat per la Coordinadora.

FACULTAT DE BELLES ARTS «Sant Carles» de la Universitat Politècnica de València.

  • Categoria de comunicació.

A la persona, autoritat, organització o institució que més s’haja destacat en la difusió mediàtica de tots els punts que ocupen i preocupen el col·lectiu de persones amb VIH i sida.

MITJANS I SIDA de REDVIH.