Premis 2012

II EDICIÓ PREMIS CALCSICOVA

Els assistents a la II Edició Premis CALCSICOVA, 2012

En la II EDICIÓ DELS PREMIS CALCSICOVA es va celebrar en la seu del Col·legi de Farmacèutics de València, en un acte en el qual responsables de les diferents Comissions de CALCSICOVA van lliurar el guardó a cadascun dels premiats i en el qual van assistir una representació d’actors polítics, de l’administració, metges, sanitaris, socials i privats que d’una manera o un altre tenen a veure amb el VIH o amb CALCSICOVA. Amb les diferents categories hem volgut visibilitzar les organitzacions i persones, que estan sent referents quant a la defensa dels drets socials, l’atenció, la informació o es destaquen d’una manera o un altre en la seua labor cap a les persones VIH o les entitats que les representen.

Premiats

Per a aquesta ocasió, els premiats en les diferents categories van ser:

  • Categoria sanitària.

A la persona, responsable científic, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions en la normalització sanitària i plena participació de les persones amb VIH i sida a Espanya.

Centres de Recerca i Prevenció del VIH i la sida de la Comunitat Valenciana– CIPS.

  • Categoria social i laboral.

A la persona, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions a donar suport a programes i accions per a ajudar al col·lectiu VIH i sida en la inserció laboral i social.

Federació «Trabajando en Positivo»

  • Categoria educativa.

A la persona, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions a promoure, impulsar i secundar, les diferents accions de caràcter de sensibilització i educacional desenvolupat per la Coordinadora.

Programa Dance4 Live, coordinat per la «Asociación Ciudadana Cántabra Antisida» (ACCAS).

  • Categoria de comunicació.

A la persona, autoritat, organització o institució que més s’haja destacat en la difusió mediàtica de tots els punts que ocupen i preocupen el col·lectiu de persones amb VIH i sida.

Revista «LO + POSITIVO» de GTt- Grup de Treball sobre Tractaments del VIH.

  • Categoria d’activisme en VIH i sida.

Categoria incorporada en aquesta edició i dedicada a la persona, responsable científic, autoritat, organització, administració o institució que més s’haja destacat amb les seues decisions o accions en la representació i defensa dels drets de les persones amb VIH a Espanya. 

Ramón Espacio Casanovas.