Premis 2015

V EDICIÓ PREMIS CALCSICOVA

Luis Vañó Gisbert en la V Edició dels Premis CALCSICOVA, 2015

El 15 d’octubre celebrem la V Edició dels Premis CALCSICOVA, reconeixent la labor de diferents organitzacions i persones que han destacat en defensa dels drets de les persones afectades, a normalitzar, a informar i en definitiva a fer un món més just i igualitari.

Premiats

Es van convocar les següents categories:

  • Categoria de reivindicació.

La Plataforma d’Afectats per l’Hepatitis C-València (PLAFHC-V).

  • Categoria de prevenció.

Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB), per tot el seu treball en l’àmbit de la prevenció dins del col·lectiu LGTB+ i el gran impacte social en positiu que aquestes campanyes suposen per a tota la societat.

  • Categoria de comunicació.

NO ESTAMOS SOL@S, per la seua gran labor en les xarxes socials, transmetent informació i creant àrea de trobada, interacció i comunicació per a les persones afectades. 

  • Categoria educativa.

Càtedra d’Art i Malalties de la facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València, per tota la seua trajectòria de sensibilització de la societat a través de l’art.

  • Categoria d’activisme.

María José Fuster, actual gerent de la Societat Espanyola Interdisciplinària de la sida (SEISIDA) que durant molts anys ha estat i continua sent un referent per a tots i una gran activista en pro de la causa VIH.