Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Taller «Sida social»

mayo 18 @ 8:00 am - mayo 25 @ 5:00 pm

«Sida social = arxiu social»
Tallers de creació entorn de l’obra de Pepe Miralles.
L’obra de l’artista Pepe Miralles es caracteritza pel seu vincle amb la sensibilització sobre el VIH i l’estigma social que este comporta. La finalitat artística de crear imatges sobre la sida passa a un segon pla, centrant-se així en un treball actiu per a incidir en com es pensa sobre la sida i el VIH. Este taller pretén, així, no solament difondre l’obra de Pepe Miralles i el seu fons d’arxiu, depositat a l’Armari de la Memòria, sinó seguir la seua línia de treball, reflexionant entorn de la construcció d’este imaginari social.
Cada tercer diumenge de maig (este any, 19 de maig), a escala internacional, es duen a terme activitats relacionades amb la memòria i solidaritat amb les persones afectades pel vih/sida. Des de l’Armari de la Memòria, organitzem este taller, que tindrà lloc a les ciutats de Castelló, Alacant i València, en tres dates diferents al voltant d’este dia assenyalat.
📆Alacant: Dissabte, 18 de maig de 9.30 h a 13.00 h, Aula Miguel Hernández, 1r pis Edifici Canalejas, Seu Universitària Ciutat d’Alacant
📆Castelló: Dimarts, 21 de maig de 17.00 h a 20.30 h, La llotja del Cànem
📆València: Dissabte, 25 de maig de 10.00 h a 13.30 h, Centre Cultural La Nau – UV

Detalles

Comienza:
mayo 18 @ 8:00 am
Finaliza:
mayo 25 @ 5:00 pm

Organizador

l’Armari de la memoria
Ver la web Organizador

Local

Universitats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traductor