Campanyes

Igualtat laboral

Us presentem un vídeo que denuncia les dificultats de les persones amb VIH en l’àmbit laboral, on es posa èmfasi a millorar la informació sobre les vies de transmissió i com defensar els seus drets com a treballadores.

#VihOcupació #SuperantEstigma #DretsiTreball

#DESSTIGMA VIH

CESIDA ha organitzat un concurs de fotografia per a combatre l’estigma associat al VIH. Hi haurà tres guanyadors o guanyadores. T’animes a participar? 

Contigo sin serofobia

#ContigoSinSerofobia és la campanya que es va dur a terme per al Dia mundial de l’Acció enfront del VIH i Sida, l’1 de desembre (2019).

#MeIncluyo

#MeIncluyo és un projecte de sensibilització que convida a la ciutadania i als col·lectius de persones a sumar-se a la Xarxa Inclusiva amb el VIH.

#LoPositivoEsSaberlo

Aquesta és una campanya de CESIDA que ens anima a fer-nos la prova del VIH. Compta amb la participació de l’actriu Anna Castillo i l’actor Javier Cámara. 

RAZONES

#Razones

La campanya «Quines són les teues raons per a no fer-te la prova del VIH?» de CESIDA és una iniciativa de concienciació que té com a objectiu posar l’accent en la importància de saber el nostre estat serològic amb relació a la infecció per VIH.

Construint ocupació, eliminant obstacles

CASDA ha definit i presentat un ambiciós projecte de conscienciació basat en tres línies de treball: facilitar l’accés al mercat laboral, sensibilitzar i aconseguir la inclusió social i laboral dels col·lectius vulnerables.