COVIHDA

La COVID-19 ha canviat les nostres rutines, tant en l’entorn social com laboral. Des que començara la pandèmia el passat mes de març de 2020, hem hagut d’adaptar-nos als nous escenaris que planteja aquesta crisi, que està afectant les nostres entitats sobretot en tres àmbits: en el laboral (als equips humans), en el de la sexualitat i en el del VIH.

Ara que ja tenim experiència i dades rellevants sobre el que ha ocorregut i ocorre, volem plantejar una trilogia de jornades que servisquen per a dotar d’eines a les entitats per a afrontar els obstacles que tenim i els que poden vindre.

Volem que les sessions siguen un debat en línia en directe en el qual, amb la intervenció d’experts i expertes, expliquem com ens ha afectat el coronavirus en aquest últim any, com és la situació actual i quins escenaris se’ns planteja. La finalitat d’aquestes trobades és proporcionar claus útils per a dur a terme en les nostres accions i millorar a mitjà i llarg termini, ja que, encara que tinguem vacuna, la realitat tal com la coneixíem pot tardar anys a tornar.

COVIHDA 1

#Sexualitat en temps de COVID-19

07. 04. 2021 - Dia Mundial de la Salut #WorldHealthDay2021

La sexualitat ha sigut una de les grans afectades per la pandèmia. Les nostres maneres de relacionar-nos han canviat? 
i s’han limitat?
 Com ens afecta sexualment i psicològicament? 
Quins impactes té per a la nostra salut sexual i mental? 
Quin ha sigut l’impacte en els nous diagnòstics d’ITS?

Per a dur a terme aquesta jornada, hem comptat amb una taula d’experts per a donar respostes, visibilitat i informació des de diferents perspectives.

La jornada completa: