CALCSICOVA organitza per segon any consecutiu el taller «VIH i estigma en l’àmbit sanitari»

La inscripció al taller està disponible fins al pròxim 6 d’octubre. L’acte tindrà lloc el 13 d’octubre a l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES).

CALCSICOVA, la Coordinadora d’Entitats de VIH i sida de la Comunitat Valenciana, organitza per segón any consecutiu el taller “VIH i estigma en l’àmbit sanitari”, dirigit al personal sanitari i voluntariat amb l’objectiu de reduir l’estigma a l’entorn hospitalari

El taller es realitzarà el dimarts 13 d’octubre i estarà impartit per dos psicòlegs que compten amb una àmplia experiència en l’àmbit del VIH: Claudia Figna Garcia i Alejandro Sánchez Ferrer, psicòlegs en AVACOS-H

La INSCRIPCIÓ al taller és gratuïta i t’ofereix adquirir un Certificat oficial de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut, que dóna punts al personal per a les oposicions en sanitat. A continuació, exposarem les especificacions del curs: 

 Dirigit a: 

  • Professionals i voluntarist sociosanitari. 
  • Estudiants de carreres sociosanitàries.

Objectius:

  • Millorar la salut i la qualitat de vida de les persones amb VIH mitjançant la reducción de l’estigma en l’àmbit sanitari.
  • Proporcionar informació sobre l’estigma associat a la infecció per VIH i les seues conseqüències.
  • Reduir prejudicis envers el VIH i les persones afectades, per tal d’afavorir actituds positives.

Metodologia:

La metodologia és de taller activa/participativa, combinant les exposicions teòriques amb dinàmiques participatives/formatives.

Programa i continguts:

  • De 10 a 11:30 hores: L’estigma associat a la infecció per VIH. Les seues formes, efectes, causes i conseqüències. 
  • De 11:30 a 13 hores: Estigma en l’ambit sanitari. Impacte en la salut i en la qualitat de vida de les persones afectades i en la salut pública. 
  • De 13 a 14 hores: Estratègies de reducció de l’estigma. 

INSCRIPCIÓ

La inscripció és totalment gratuïta i es realitza a través de la pàgina oficial de l’EVES, clicant a l’opció sol·licitar.

https://eves.san.gva.es/web/guest/detalle-cursos?codigo=12010201F&idi=es

Per a qualsevol dubte sobre la realització de l’inscripció o sobre el taller, pots consultar la nostra pàgina web o telefonar-nos al 96 373 10 02 o 685 47 08 42.

El termini d’inscripció és el pròxim 6 d’octubre. La selecció de les places es farà per ordre d’inscripció.

*El taller s’enquadra en el nostre projecte «Promoció de la diversitat, la igualtat de tracte i no discriminació cap a les persones amb VIH i sida, per a la prevenció de la serofòbia, violència i delictes d’odi».

DESCARREGA’T EL TRÍPTIC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *