Expo Virtual: #HuiMésQueMai: Mirades d’història. Cap a la nova era del VIH”

L’exposició ‘#HuiMésQueMai: Mirades d’història. Cap a la nova era del VIH‘ està fent un recorregut per la nostra comunitat des del passat 1 de desembre de 2020, Dia Mundial del VIH i la sida.

Actualment, l’exposició es troba a les oficines LGTBI de l’Orienta de Castelló, però també ha estat a l’Orienta de València i a la sala de CA Revolta, on la inaugurarem.

Esperem que el viatge continue, però per a què més persones pugueu veure els materials d’aquesta història, sense restriccions, volem presentar-vos aquesta exposició virtual.

#HuiMésQueMai: Mirades d’història. Cap a la nova era del VIH‘, és una recopilació de les imatges dels cartells que convergeixen en paral·lel amb l’evolució del VIH i la sida, la història de CALCSICOVA i el cartell que va servir per a visibilitzar l’1 de desembre (Dia Mundial del VIH i la sida) de cada any i la labor de les nostres entitats, la necessitat de connectar amb la societat, informar i desestigmatizar amb els lemes que representaven la “foto” del moment.

L’origen de l’exposició és la necessitat una recopilació més extensa de la història del VIH a la Comunitat Valenciana, i la seua finalitat és proporcionar una visió retrospectiva de l’evolució del VIH i la sida i el treball de prevenció, basada en els cartells dissenyats per a aquest objectiu.

L’exposició convida a la reflexió sobre els canvis en l’epidèmia, els avanços en les maneres de treballar en prevenció, l’evolució estètica de les campanyes, l’evolució en la població “diana” a la qual van dirigides, així com en les raons per les quals encara és necessari continuar treballant en la prevenció.

Finançada per:

Programa sensibilització social  per a la igualtat de tracte i no discriminació. Punt de trobada positiva.

Organitzada per:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *