Manifestació Orgull LGTB+ 2021 València

El dilluns 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, estarem a la manifestació convocada per Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar. El lema de la manifestació serà Els drets trans són drets humans.

La manifestació serà a laes 20:00h i tindrà com punt de concentració l’Albereda, entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició. Enguany, el recorregut finalitzarà al carrer Xàtiva amb la lectura del manifest i s’evitarà entrar a la plaça de l’Ajuntament, de forma que la concentració final siga en un lloc més ampli que permeta respectar les distàncies interpersonals.

Aquesta data, a més a més, reivindica l’origen històric del Dia de l’Orgull LGTB+ que beu dels disturbis del pub Stonewall als Estats Units d’Amèrica, quan dones trans encapçalaren l’enfrontament contra la policia i contra l’abús legislatiu que suposava atacar qualsevol persona fora de la norma heteropatriarcal blanca.

El lunes 28 de junio, Día Internacional del Orgullo LGTB+, estaremos a la manifestación convocada por Lambda, colectivo LGTB+ por la diversidad sexual, de género y familiar. El lema de la manifestación será Los derechos trans son derechos humanos.

La manifestación será a las 20:00h y tendrá como punto de concentración la Alameda, entre el Pont del Real y el Pont de la Exposición. Este año, el recorrido finalizará en la calle Xàtiva con la lectura del manifiesto y se evitará entrar en la plaza del Ayuntamiento, de forma que la concentración final sea en un lugar más amplio que permita respetar las distancias interpersonales.

Esta fecha, además, reivindica el origen histórico del Día del Orgullo LGTB+ que bebe de los disturbios del pub Stonewall en los Estados Unidos de América, cuando mujeres trans encabezaron el enfrentamiento contra la policía y contra el abuso legislativo que suponía atacar cualquier persona fuera de la norma heteropatriarcal blanca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *