Orgull de totes, drets per a totes

La Coordinadora d’Associacions de VIH i sida de la Comunitat Valenciana (CALCSICOVA) ens adherim a les reivindicacions de l’orgull LGTBI+ de València 2023 organitzat per Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar.

Enguany, el lema triat per a L’Orgull de València és:

«ORGULL DE TOTES, DRETS PER A TOTES»

CALCSICOVA assumeix com a pròpies les següents reivindicacions del col·lectiu LGTBI+:

  1. Creiem en un feminisme que lluita per la igualtat dels drets de totes les dones, amb totes les seues interseccionalitats (trans, cis, lesbianes, bisexuals, heterosexuals, intersexuals, racialitzades, disques…),

  2. Els homes trans són homes, les dones trans són dones i reconèixer el seu dret a la lliure determinació del gènere no és qüestionable, tal com reconeix la legislació vigent.

  3. Les persones no binàries existeixen i han de veure’s reflectides en tots els àmbits de la societat, també a les lleis.

  4. Els drets de les infàncies trans han de ser reconeguts en igualtat de condicions sense importar la seua edat.

  5. Els drets de les persones LGTBI+, amb independència del seu origen, són drets humans. Per això les víctimes de sexili, migrades, han de gaudir dels mateixos drets que la resta del col·lectiu LGTBI+.

  6. L’asexualitat és una orientació sexual vàlida, les persones asexuals han de ser escoltades i reconegudes com a part de la nostra diversitat.

  7. La diversitat corporal de totes les persones és un element enriquidor de la societat. Cap cos està equivocat. A cap cos se li pot imposar cap requisit per a ser validat.

  8. Els drets del col·lectiu LGTBI+ han de ser respectats. Pretendre retallar-los, com a moneda de canvi o clau de govern a les negociacions polítiques, no és admissible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *