17 de maig: Dia internacional contra l’LGTBIfòbia

El 17 de maig reivindiquem el Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, coincidint amb la decisió presa per l’Organització Mundial de la Salut en 1990 d’eliminar l’homosexualitat del llistat de trastorns mentals.

L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar a la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, reflexió, reivindicació i denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals i morals de les persones per la seua orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Des de CALCSICOVA volem contribuir al fet que s’erradique l’LGTBIfobia i també la serofòbia que pateixen les persones amb VIH. La serofòbia és la por irracional d’una persona a estar al costat d’una persona seropositiva, malgrat que es coneixen les vies de transmissió del VIH. Per causa de la serofòbia, moltes persones oculten que tenen VIH. Amb la campanya ‘La serofòbia oculta el VIH‘ denunciem aquesta situació de discriminació.

Si has patit algún tipus de discriminació o delicte d’odi per LGTBIfòbia i necessites suport, pots dirigir-te a Lambda, el Col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, a través del correu electrònic denuncia@lambdavalencia.org o cridant al número 96 334 21 91.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *