Dia de la Zero Discriminació 2021

L’1 de març, Dia de la Zero Discriminació, celebrem i reivindiquem el dret de totes les persones a viure una vida plena i productiva amb dignitat. El Dia de la Zero Discriminació posa de manifest com totes les persones poden informar-se i fomentar la inclusió, la compassió, la pau i, sobretot, un moviment pel canvi.

Des de CALCSICOVA hem col·laborat al costat d’altres entitats en l’elaboració del missatge d’aquesta campanya impulsada per CESIDA. Aquest còmic pretén que totes empatitzem amb les persones que tenen VIH amb el missatge #YSIYO.

➡️#YSIYO … Què faries tu si et diagnostiquen #VIH? Com li ho diries a les teues amistats? I als teus compis de pis?

📢A les nostres associacions pots fer-te la prova del VIH amb les teues amigues i eixir de dubtes. Et donem suport durant la prova i resolem totes les preguntes sobre salut sexual.

💊Amb el tractament antiretroviral pots portar una vida plena. Un diagnòstic temprà millorarà la teua qualitat de vida. A més, les persones amb càrrega viren indetectable NO transmeten el VIH.

💑El VIH NO es transmet per beure del mateix got, dormir al mateix llit o donar-se una abraçada.

40 anys VIH

Treballant en Positiu ha fet aquest vídeo per a reivindicar aquest dia i ens recorda que en 2021 complim 40 anys des que es va detectar el primer diagnòstic de VIH. Molts han sigut els avanços, però encara queden reptes com erradicar la #discriminació i totes podem ser part del canvi.

#Zerodiscriminationday

Comentarios

  1. […] l’estat serològic d’una persona és discriminatori i il·legal. Hui, la campanya #ZeroEstigma guanya rellevància. Per desgràcia, encara ens queda molt recorregut per a erradicar […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *