Col·labora

La coordinadora d’Associacions de VIH i sida de la Comunitat Valenciana és una entitat sense ànim de lucre que depén econòmicament dels seus socis, donacions, patrocinadors i de les subvencions que rep. La nostra organització destina el 100% del que ingressa als fins socials per als quals va ser creada.

La gestió financera de CALCSICOVA és rigorosa i es fa pública a través de:

  • Presentació dels comptes anuals a l’Assemblea de Socis Ordinària de l’entitat.
  • Presentació dels comptes anuals a la Conselleria de Justícia i Benestar Social. Servei d’entitats jurídiques.
  • Presentació dels comptes anuals a l’Agència Estatal d’Administració Tributària
  • Beneficis fiscals.

CALCSICOVA és una associació declarada d’utilitat pública pel Ministeri d’Interior segons la Resolució del 18 de febrer de 2010, per la qual cosa són aplicables els benefisis fiscals segons la Llei 49/2002 en relació amb donacions a entitats sense ànim de lucre.

DIFERENTS FORMES DE COL·LABORR AMB NOSALTRES
Participa en les nostres àrees de treball i activitats!

Per a ser voluntari o voluntària de CALCSICOVA només necessites una cosa: el desig de lluitar per la igualtat de les persones amb VIH i el respecte a la diversitat. Aquest desig pot traduir-se en un petit o un gran compromís. Per això estem oberts perquè ens expliques com vols col·laborar, en quin sentit t’agradaria aportar el teu temps per a transformar la nostra societat, com penses que pots contribuir a fer del teu entorn un lloc més igualitari i respectuós cap a la diversitat.

Si vols col·laborar com a voluntària o voluntari de CALCSICOVA o simplement vols conéixer el nostre funcionament, et convidem a acostar-te o escriure’ns a info@calcsicova.org.

La teua col·laboració, per petita que siga, compta!

 Una ajuda puntual d’un euro, 15 o 100, també és una ajuda valuosa. Quants més donatius aconseguim recaptar, més campanyes informativesde denúncia sobre la situació de les persones amb VIH, o de prevenció del VIH podrem realitzar.

Col·labora amb CALCSICOVA amb un donatiu fent un ingrés en:

  • BANKIA 2038-6241-94-6000021466

Si ho desitges, deixa’ns les teues dades i et farem arribar el certificat de donació per a tenir els corresponents beneficis fiscals en la teua declaració de rendes.