Objectiu 2030

El pròxim 1 de desembre es commemora el Dia Mundial del VIH i la sida. Enguany commemorem el 40 aniversari de la notificació dels primers casos de sida. Quaranta anys plens de llums i ombres en els quals hem passat d’aquell famós lema “SILENCI=MORT” a una nova realitat i frase, plena d’esperança “INDETECTABLE= INTRANSMISSIBLE”. En aquestes quatre dècades la resposta al VIH ha sigut des dels seus inicis bàsicament una qüestió de drets humans

En aquests moments en els quals encara estem patint els efectes d’una nova pandèmia, necessitem avançar amb tu amb l’objectiu 2030, per a no retrocedir en drets i avanços socials i per això volem comptar amb el teu suport.

Campanya del Dia Mundial del VIH i la sida 2021

Enguany tornem a comptar amb totes vosaltres per a impulsar una campanya de visibilització i sensibilització.

Hem posat en marxa la campanya  «Avancem amb tu! #Objectiu2030» , i el lema de ONUSIDA “Posar fi a les desigualtats. Posar fi a la sida. Posar fi a les pandèmies” per a la qual demanem la teua col·laboració , recordant que existeixen altres pandèmies en el món que requereixen la nostra atenció.

Què li demanem? Un senzill gest:

Per a participar en aquesta campanya simplement ha de descarregar-se el següent cartell i fer-se una foto subjectant-lo. Després, pujar-ho a les xarxes socials usant el hashtag #Objectiu2030, etiquetant a @CALCSICOVA (també pots etiquetar a LAMBDA, AVACOS-H, ComitéVLC, ASHECOVA, ÀMBIT, ACAVIH, CASDA o CESIDA).

Descargar

Exemple:

ODS