Ja pots demanar cita per a vacunar-te de la pigota del mico (monkeypox) a la Comunitat Valenciana

El dimecres 14 de setembre ens reunirem amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ens va comunicar que s’amplien els criteris de vacunació davant la vacuna de la pigota del mico (monkeypox).

Fins ara, la vacuna preventiva (preexposició) només s’administrava a homes gais, bisexuals i homes que tenen sexe amb altres homes (GBHSH) de fins a 60 anys que estigueren en PrEP enfront del VIH o que tingueren VIH.

Ara, si eres un home gai, bisexual o que té sexe amb altres homes i has tingut múltiples relacions sexuals l’últim mes o realitzes pràctiques com el chemsex, pots cridar directament al CIPS de la teua província per a sol·licitar la vacuna.

  • Alacant: 965 169 070
  • Castelló: 964 399 641
  • València: 963 131 616

El risc d’adquirir la pigota del mico és més elevat en les persones amb múltiples parelles sexuals, aquest és el risc en el que podrien trobar-se molts homes GBHSH. Per això la vacunació és una de les mesures preventives indicades en aquests casos. 

Recordeu, no som responsables de la transmissió de la pigota del mico, però la nostra Comunitat sí que es fa responsable de vacunar-nos. Demana la teua cita i vacuna’t.

Recursos informatius:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *